KLIKK & BESTILL BIL PÅ NETT

Nettsalg
Som første forhandler i landet har har vi digitalisert bilkjøp. Siden 2016 har vi levert mer enn 300 biler via nettsalg. Vi har registrert stor økning i denne måten å handle på under koronapandemien, ettersom vi reduserer antall kontaktpunkter til et minimum. 

Hva er nettsalg?
Nettsalg innebærer at all kontakt mellom kjøper og selger foregår digitalt. Bilene sendes direkte fra lager hjem til deg. Det spiller ingen rolle hvor bilen står, du betaler ingenting for frakten (til Nord-Norge tilkommer et lite frakttillegg).  Når du mottar bilen, er den klargjort og ferdig registrert på skilter. Dersom du også har kjøpt vinterdekk med bilen, vil bilen komme med riktig hjulsett påmontert i henhold sesong. 

Fordeler for deg
Vi har lave faste kostnader, ettersom vi ikke har behov for kostbare salgslokaler og mange selgere. Vi tilbyr derfor våre biler til en lavere pris. Lave priser går ikke på bekostning av din trygghet. Du får 14 dagers angrerett på kjøpet. Alle våre biler leveres med 5 års nybilgaranti inntil 100.000 kjørte km, med samme dekning som biler solgt av merkeforhandlere. Helt enkelt: «Det som dekkes på fabrikkgarantien, dekkes av oss».

Enkel kjøpsprosess
Du bestiller bilen fra sofakroken når det passer deg, vi leverer den hjem på døren din. Nettbutikken er åpen døgnet rundt, hele uken. Trykk på «Bestill denne bilen» fra Finn-annonsen. Ved bestilling kan du be om tilbud på gunstig finansiering og forsikring fra våre samarbeidspartnere.

Du kan bytte inn din gamle bil hos oss. Gi oss detaljer om innbyttebilen i bestillingskjemaet, så får du tilbud tilbake.

I bestillingen kan du også be om tilbud på vinterhjul og gummimatter, og annet ekstrautstyr vi kan levere. På grunnlag av din bestilling og utstyrstillegg som vi har blitt enig om, sender vi deg kontrakten på e-post for signering med Bank-ID.

Vi er sikre på at bilen fremstår som forventet, og gir derfor 14 dagers angrerett i henhold til angrettsloven. Dette gjelder alle våre biler, både nye og brukte. Etter at du har signert kontrakten, sender vi bilen på raskeste måte hjem til deg.