fly

SERVICE MENS DU FLYR!

Avtal verkstedstid før du reiser

Bruk dette webskjemaet eller ring oss mellom kl 07.30 – 15.30 på
tlf 4000 4775
 


Lever bilen og nøklene døgnet rundt

 Parker gratis utenfor verkstedet og lever nøklene i automaten ved inngangsdøren


Gratis shuttlebuss hvert 5. min

I samarbeid med Flesland Parkering og Smart Parkering mot framvisning av gyldig billett


Våre sertifiserte mekanikere gir bilen din VIP behandling

Alle våre mekanikere har fagbrev som bilmekanikere, og vi har også under utdanning en Bosch Servicetekniker.  Mange års erfaring kombinert med fersk kunnskap sørger for riktig vedlikehold av din bil i henhold til fabrikkens spesifikasjoner.


Gratis parkering

Når du har bilen til service eller reparasjon, står bilen parkert gratis hos oss etter avtale. Nøklene kan leveres eller hentes i vår nøkkelautomat når som helst på døgnet.


Faktura på e-post

En faktura blir sendt til deg sammen med spesifisert oversikt over alt utført arbeid. Vi stempler og signerer serviceboken din. Alle garantier er intakte når du bruker et Bosch Car Service verksted.


Hent nøkkel i vår nøkkelautomat døgnet rundt

Uansett når du ankommer på døgnet kan du levere og hente nøklene. Utenom åpningstid betaler du for verkstedtjenesten direkte på vår nøkkelautomat.

Med Bosch Car Service beholder du alle garantier på bilen din

Mange tror at de må til merkeverksted for å vedlikeholde bilen under garantitiden.  Dette stemmer ikke. Vi følger produsentens retningslinjer for vedlikehold, og bruker deler med 3 års delegaranti.  Vi benytter BOSCH reservedeler så langt som mulig.

Bestill tid her

Del denne artikkelen